Konceptet bag KlubUd

Vi har en ambition om at gøre dig rig på oplevelser i naturen.

Det vil vi gøre ved at skabe Danmarks vildeste oplevelsesklub. 
Konceptet er simpelt: ved at være medlem kan du komme med på et væld af oplevelser, og blive en del af et eventyrlystent fællesskab. 

 

Fordele som medlem af KlubUd 

Du får med det samme adgang til en lang række fordele, ved at melde dig ind i KlubUd. 

Oplevelser til kostpris

Vi laver guidede oplevelser i naturen hele året rundt. Som medlem kan du altid komme med på tur, for hvad det koster os at afholde turen eller billigere. Det betyder at du kan komme på ture, som normalt ville have en langt højre pris. 

Kurser i friluftsliv

Vores mål er at give dig en masse oplevelser. Er du typen der rigtig gerne selv vil på eventyr, klæder vi dig på, så dine outdoorskills, passer til din eventyrlyst. Vi er et team af instruktører med uddannelser indenfor friluftsliv, og vi vil gerne gøre dig selvkørende uanset hvad du står overfor i naturen. Det hele er selvfølgelig til kostpris. 

Et eventyrlystent fællesskab

Som medlem bliver du en del af vores fællesskab. Her møder du andre ligesindede der ønsker sig et liv rigt på på oplevelser. Vi har en lukket facebookgruppe hvor der bliver delt billeder efter ture, arrangeret samkørsel og hvor vi ofte tager medlemmerne med på råd, når vi har en skør ide til et nyt eventyr. Derudover har vi mange sociale arrangementer såsom Sankt Hans, julefrokost og nytårskur. 

Lån af udstyr

Friluftslivet kan være utroligt udstyrskrævende og udvalget er enormt! 
Hos os har vi udstyr du kan få lov til at låne, hvilket betyder at du kan prøve f.eks at sove i en hængekøje, uden at du behøves at købe en først. 
Derudover er vi fans af deleøkonomi, så du ikke selv behøves at købe og slæbe både en havkajak, mountainbike og hest med op på 3. sal hvis du bor der 😉 

 

Ingen binding og fri afbestilling indtil 14 dage før tur

Du kan altid melde dig ud af KlubUd, for der er ingen binding. Vi laver ture, der heldigvis gør at det ikke er nødvendigt. 
Derudover har vi den service, at du som medlem kan afbestille en allerede booket tur indtil 14 dage inden turen, da vi godt ved at du er en person med fart på.