Vi starter med at mødes, pakke vores grej og begive os afsted på en kort vandretur på ca. 6 km. Undervejs finder vi det perfekte sted at slå os ned, tænde trangiaen og gå i gang med madlavningen. Du lærer, hvordan du nemt kan lave mad i det fri, og vi nyder måltidet sammen i fællesskab. Turen slutter med hygge og en varm drik, inden vi vender tilbage.
Menuer
- Februar: Paprikagryde med kartoffelmos og varm kakao med skumfiduser.
- April: Tikka masala med ris og bagte bananer med chokolade.
- Maj: One pot pasta og kanelsnegle.
- Juni: Pizza og frugtsalat med vaniljecreme.
Deltagerforudsætninger
Du skal blot være sund og rask, og have lyst til at bruge en aften i naturen.
Forplejning
KlubUd sørger for alt maden og ingredienserne. Du skal blot medbringe personligt service og være klar på at hjælpe til med madlavningen.
Pakkeliste
- Rygsæk til at bære udstyr.
- Pandelampe.
- Siddeunderlag eller liggeunderlag.
- Tallerken, bestik og kop.
- Kniv eller dolk til at snitte med.
- Vand (gerne ekstra i en dunk eller termoflaske).
- Tøj efter vejr – især varmt tøj til de kølige måneder.
Praktiske oplysninger
Mødested: Vi mødes ved parkeringspladsen ved Thors møllebæk
Vejrforhold: Vær opmærksom på at klæde dig varmt og praktisk, især i februar, hvor vi vil sidde stille, mens vi laver mad.
Pak rygsækken, snør støvlerne, og lad os sammen gøre hverdagens måltider til små eventyr.