FAQ omkring KlubUd

Ja. Du kan købe en tur uden at være medlem. Har du lyst til mere kan du blive medlem og få rabat på turene. Vi har ingen binding på vores medlemskab, så du kan nemt melde dig ind, prøve det af, og hvis det så ikke er noget for dig, kan du lige så let melde dig ud igen.
Vi er en oplevelsesklub for voksne. De fleste af vores medlemmer er i alderen 25-40 år, men vi har også både yngre og ældre. Medlemmer af KlubUd er karakteriseret ved at være eventyrlystne og herlige.
Vi laver ture året rundt tilpasset sæsonen. Vi har typisk 2-3 ture om ugen, og de varierer mellem korte dagsture og længere ture med overnatning.
Der kan være forskellige grunde til at en tur kun er for medlemmer. På nogle ture er det en forudsætning at man har været med på andre ture. Det kan også være at det er en tur med et særligt socialt fokus. Ved at skulle være medlem for at deltage, sikrer vi at dem der kommer med har en særlig interesse for fællesskabet, naturen og udelivet.
Vi er en oplevelsesklub for voksne, så som udgangspunkt er svaret nej. I fremtiden har vi dog en plan om at åbne op for børneture, hvor du kan tage dine børn med, og dele naturoplevelserne med dem.
Som medlem er der adskillige fordele. Du får alle oplevelser til medlemspris som er 30-60% rabat. Er du med på mere end 4 ture om året, kan det som regel svare sig at blive medlem. Desuden bliver man en del af et unikt fællesskab og lærer de andre medlemmer godt at kende, når man er med på flere ture. Som medlem kan man både komme med på de almindelige ture og "kun for medlem" turene. Du kan blive medlem her.
Ja. Oplevelser er en fantastik gave, og en god måde at skabe gode minder med dem man holder af. Hvis du vil give en oplevelse i gave, kan du enten købe et gavekort eller en specifik oplevelse.