FAQ omkring KlubUd

Kan jeg prøve at komme med på tur, for at se om det er noget for mig?

Ja. Du kan købe en tur uden at være medlem. Har du lyst til mere kan du blive medlem og få rabat på turene. Vi har ingen binding på vores medlemskab, så du kan nemt melde dig ind, prøve det af, og hvis det så ikke er noget for dig, kan du lige så let melde dig ud igen. 

Hvad er ca alderen på de andre medlemmer?

Vi er en oplevelsesklub for voksne. De fleste af vores medlemmer er i alderen 25-40 år, men vi har også både yngre og ældre. Medlemmer af KlubUd er karakteriseret ved at være eventyrlystne og herlige. 

Hvor mange ture laver i?

Vi laver ture året rundt tilpasset sæsonen. Vi har typisk 2-3 ture om ugen. Vi har både korte dagsture og længere ture med overnatning.

Hvorfor er nogle oplevelser kun for medlemmer?

Der kan være forskellige grunde til at en tur kun er for medlemmer. På nogle ture er det en forudsætning at man har været med på andre ture. Det kan også være at det er en tur med et særligt socialt fokus. Ved at skulle være medlem for at deltage, sikrer vi at dem der kommer med har en særlig interesse for naturen og udelivet.

Må jeg tage mine børn med på tur?

Vi er en oplevelsesklub for voksne, så som udgangspunkt nej. 

I fremtiden har vi dog en plan om at åbne op for børneture, hvor du kan tage dine børn med, og dele naturoplevelserne med dem. 

Hvad er fordelen ved at blive medlem.

Som medlem er der adskillige fordele. Du får alle oplevelser til medlemspris. Ofte sparer man 100-200 kr pr. oplevelse, så medlemskabet er hurtigt tjent hjem. Desuden bliver man en del af et unikt fællesskab og lærer de andre medlemmer godt at kende når man er med på flere ture. Som medlem kan man både komme med på de almindelige ture og “kun for medlem” turene.
Desuden er alle marcher gratis for medlemmer. Du kan blive medlem her.

Kan jeg give en oplevelse som gave?

Ja. Oplevelser er en fantastik gave, og god måde at skabe gode minder med dem man holder af.

Hvis du vil give en oplevelse i gave, kan du enten købe et gavekort eller en specifik oplevelse.