Konceptet bag KlubUd

Vi har en ambition om at gøre dig rig på oplevelser i naturen.

Det vil vi gøre ved at skabe Danmarks vildeste oplevelsesklub. 
Konceptet er simpelt; Ved at være medlem kan du komme med på et væld af oplevelser, og blive en del af et eventyrlystent fællesskab. 

 

Fordele som medlem af KlubUd 

Du får med det samme adgang til en lang række fordele, ved at melde dig ind i KlubUd. 

 

Oplevelser til kostpris

Vi laver guidede oplevelser i naturen hele året rundt. Som medlem kan du altid komme med på tur, for hvad det koster os at afholde turen eller billigere. Det betyder at du kan komme på ture, som normalt ville have en langt højre pris. 

 

Kurser i friluftsliv

Vores mål er at give dig en masse oplevelser. Er du typen der rigtig gerne selv vil på eventyr, klæder vi dig på, så dine outdoorskills, passer til din eventyrlyst. Vi er et team af instruktører med uddannelser indenfor friluftsliv, og vi vil gerne gøre dig selvkørende uanset hvad du står overfor i naturen. Det hele er selvfølgelig til kostpris. 

 

Et eventyrlystent fællesskab

Som medlem bliver du en del af vores fællesskab. Her møder du andre ligesindede der ønsker sig et liv rigt på på oplevelser. Vi har en lukket facebookgruppe hvor der bliver delt billeder efter ture, arrangeret samkørsel og hvor vi ofte tager medlemmerne med på råd, når vi har en skør ide til et nyt eventyr. Derudover har vi mange sociale arrangementer såsom Sankt Hans, julefrokost og nytårskur. 

 

Lån af udstyr 

Friluftslivet kan være utroligt udstyrskrævende og udvalget er enormt! 
Hos os har vi udstyr du kan få lov til at låne, hvilket betyder at du kan prøve f.eks at sove i en hængekøje, uden at du behøves at købe en først. 
Derudover er vi fans af deleøkonomi, så du ikke selv behøves at købe og slæbe både en havkajak, mountainbike og hest med op på 3. hvis du bor der 😉 

 

Rabataftaler

Vi samarbejder med både andre oplevelsesudbydere og udstyrsbutikker, der gør at du kan gøre en god handel. Det er ikke pga rabataftalerne du skal melde dig ind i KlubUd, men det er et lille krydderi – så du f.eks kan sove i en jurt med 20% rabat. 

 

Ingen binding og fri afbestilling indtil 14 dage før tur.

Du kan altid melde dig ud af KlubUd, for der er ingen binding. Vi laver ture, der heldigvis gør at det ikke er nødvendigt. 
Derudover har vi den service, at du som medlem kan afbestille en allerede booket tur indtil 14 dage inden turen, da vi godt ved at du er en person med fart på. 

KlubUd skaber mulighed for, at man få en masse outdoor oplevelser, som man aldrig selv ville have kastet sig ud i. Jeg har altid været af den overbevisning, at hvis jeg skulle opleve fantastisk natur, så skulle jeg rejse langt væk, men KlubUd beviser det stik modsatte – at Danmark har uanede og uendelige muligheder for at udfordre sig selv og få en masse nye oplevelser i luftet, på vandet, til fods og/eller til hest. Hans Henrik, manden bag er KlubUd, er entusiatisk, imødekommende og professionel. Han er fuld af idéer til vilde aktiviteter samtidig med, at han er lydhør overfor alle forslag til mulige fremtidige eventyr – og så får han det til at ske!

Mette / Medlem #44

Jeg har været medlem af KlubUd fra starten af og er det stadig. Jeg synes det er rigtig rart at få mulighed for at lave en masse outdoor-aktiviteter, som jeg ellers ikke ville have forsøgt mig med – klart pengene værd!

Frederik / Medlem #14

For mig var mødet med KlubUd et “hvad udad tabes, skal indad vindes”-møde. Corona-pandemien var i 2020 en realitet, og en kold september-morgen havde jeg sagt ja til at gå en marathon i Thy. Siden hen er det blevet til andre helt fantastiske oplevelser i naturen som mountainbike-ture i Marselisborg-skovene, vandre- og rideture i Mols Bjerge og sidste skud på stammen var en tur til Hadsten på “lerdue-jagt”. Men en ting er at have nogle virkeligt gode arrangementer på programmet. Noget helt andet er det sammenhold og sociale engagement, der er skabt iblandt os i KludUd. Det er efterhånden blevet et fællesskab, jeg værdsætter højt i mit liv.

Mie / Medlem #1
Klubud
99,- / md.
Til dig der vil have flere oplevelser i naturen
Oplevelser til medlemspris
Ture kun for medlemmer
Deltag gratis i marcher
Adgang til fællesskab
Ingen binding

FAQ omkring oplevelsesklubben

Kan jeg prøve at komme med på tur, for at se om det er noget for mig?

Ja. Du kan købe en tur uden at være medlem. Har du lyst til mere kan du blive medlem og få rabat på turene. Vi har ingen binding på vores medlemskab kan du nemt melde dig ind, prøve det af, og hvis det så ikke er noget for dig, kan du lige så let melde dig ud igen. 

Hvad er ca alderen på de andre medlemmer

Vi er en oplevelsesklub for voksne. De fleste af vores medlemmer er i alderen 25-40 år, men vi har også både yngre og ældre. Medlemmer af KlubUd er karakteriseret ved at være eventyrlystne og herlige. 

Hvor mange ture laver i?

Vi laver ture året rundt tilpasset sæsonen. Vi har typisk 2-3 ture om ugen. Vi har både korte dagsture og længere ture med overnatning.

Hvorfor er nogle oplevelser kun for medlemmer?

Der kan være forskellige grunde til at en tur kun er for medlemmer. På nogle ture er det en forudsætning at man har været med på andre ture. Det kan også være at det er en tur med et særligt socialt fokus. Ved at skulle være medlem for at deltage, sikrer vi at dem der kommer med har en særlig interesse for naturen og udelivet.

Må jeg tage mine børn med på tur?

Vi er en oplevelsesklub for voksne, så som udgangspunkt nej. 
I fremtiden har vi dog en plan om at åbne op for børneture, hvor du kan tage dine børn med, og dele naturoplevelserne med dem. 

Hvad er fordelen ved at blive medlem.

Som medlem er der adskillige fordele. Du få alle oplevelser til medlemspris. Ofte sparer man 100-200 kr pr. oplevelse, så medlemsskabet er hurtigt tjent hjem. Desuden bliver man en del af et unikt fællesskab og lærer de andre medlemmer godt at kende når man er med på flere ture. Som medlem kan man både komme med på de almindelige ture og “kun for medlem” turene.
Desuden er alle marcher gratis for medlemer. Du kan blive medlem her.

Kan jeg give en oplevelse som gave?

Ja. Oplevelser er en fatastik gave, og god måde at skabe gode minder med dem man holder af.

Hvis du vil give en oplevelse i gave, kan du enten købe et gavekort eller en specifik oplevelse.