Skal du være med i en oplevelsesklub?

Vi har en ambition om at gøre dig rig på oplevelser i naturen.

Derfor har vi startet KlubUd, hvor du nemt kan komme med på en masse spændende ture, året rundt.

Bliv medlem

Naturoplevelser

Vi laver oplevelser i naturen. Det er det vi elsker og det er det vi er gode til. Få et frirum i løbet af ugen på en hverdagsaften, kom på et lille mini eventyr på en weekendtur, eller rejs ud med os på tur i Norge eller Sverige.

Et eventyrlystent fællesskab

Vi samler på herlige eventyrlystne mennesker i KlubUd. Der er mange oplevelser der er sjovere når man har nogle at dele dem med. Er dine egne venner ikke lige så eventyrlystne som dig selv, så har vi et fællesskab til dig.
Som medlem kan du også komme med til vores outdoor julefrokost, der kun er for medlemmer.

Vi gør det nemt for dig

Slip for alt bøvlet med planlægningen. Det eneste du skal tage stilling til er om du vil med på en tur eller ej. Så får vi det til at ske. Du skal bare møde op.
Vi giver også mulighed for at arrangere fælleskørsel i vores lukkede facebook gruppe, så du nemmere kan komme med på tur.

Vi har alt udstyret

Vi har det udstyr der skal bruges på turene, så du ikke selv behøves at købe og slæbe både en havkajak, mountainbike og hest med op på 3. sal

Ingen binding

Du kan altid melde dig ud af KlubUd, for der er ingen binding på medlemskabet.
Derudover kan du løbende refundere de ture, som du er på med os. På den måde, kan du bedre tilrettelægge din hverdag efter dine naturoplevelser

FAQ omkring KlubUd

Ja. Du kan købe en tur uden at være medlem. Har du lyst til mere kan du blive medlem og få rabat på turene. Vi har ingen binding på vores medlemskab, så du kan nemt melde dig ind, prøve det af, og hvis det så ikke er noget for dig, kan du lige så let melde dig ud igen.
Vi er en oplevelsesklub for voksne. De fleste af vores medlemmer er i alderen 25-40 år, men vi har også både yngre og ældre. Medlemmer af KlubUd er karakteriseret ved at være eventyrlystne og herlige.
Vi laver ture året rundt tilpasset sæsonen. Vi har typisk 2-3 ture om ugen, og de varierer mellem korte dagsture og længere ture med overnatning.
Der kan være forskellige grunde til at en tur kun er for medlemmer. På nogle ture er det en forudsætning at man har været med på andre ture. Det kan også være at det er en tur med et særligt socialt fokus. Ved at skulle være medlem for at deltage, sikrer vi at dem der kommer med har en særlig interesse for fællesskabet, naturen og udelivet.
Vi er en oplevelsesklub for voksne, så som udgangspunkt er svaret nej. I fremtiden har vi dog en plan om at åbne op for børneture, hvor du kan tage dine børn med, og dele naturoplevelserne med dem.
Som medlem er der adskillige fordele. Du får alle oplevelser til medlemspris som er 30-60% rabat. Er du med på mere end 4 ture om året, kan det som regel svare sig at blive medlem. Desuden bliver man en del af et unikt fællesskab og lærer de andre medlemmer godt at kende, når man er med på flere ture. Som medlem kan man både komme med på de almindelige ture og "kun for medlem" turene. Du kan blive medlem her.
Ja. Oplevelser er en fantastik gave, og en god måde at skabe gode minder med dem man holder af. Hvis du vil give en oplevelse i gave, kan du enten købe et gavekort eller en specifik oplevelse.

KlubUd skaber mulighed for, at man få en masse outdoor oplevelser, som man aldrig selv ville have kastet sig ud i. Jeg har altid været af den overbevisning, at hvis jeg skulle opleve fantastisk natur, så skulle jeg rejse langt væk, men KlubUd beviser det stik modsatte - at Danmark har uanede og uendelige muligheder for at udfordre sig selv og få en masse nye oplevelser i luftet, på vandet, til fods og/eller til hest. Hans Henrik, manden bag er KlubUd, er entusiatisk, imødekommende og professionel. Han er fuld af idéer til vilde aktiviteter samtidig med, at han er lydhør overfor alle forslag til mulige fremtidige eventyr - og så får han det til at ske!

Mette / Medlem #44

Jeg har været medlem af KlubUd fra starten af og er det stadig. Jeg synes det er rigtig rart at få mulighed for at lave en masse outdoor-aktiviteter, som jeg ellers ikke ville have forsøgt mig med - klart pengene værd!

Frederik / Medlem #14

For mig var mødet med KlubUd et "hvad udad tabes, skal indad vindes"-møde. Corona-pandemien var i 2020 en realitet, og en kold september-morgen havde jeg sagt ja til at gå en marathon i Thy. Siden hen er det blevet til andre helt fantastiske oplevelser i naturen som mountainbike-ture i Marselisborg-skovene, vandre- og rideture i Mols Bjerge og sidste skud på stammen var en tur til Hadsten på "lerdue-jagt". Men en ting er at have nogle virkeligt gode arrangementer på programmet. Noget helt andet er det sammenhold og sociale engagement, der er skabt iblandt os i KludUd. Det er efterhånden blevet et fællesskab, jeg værdsætter højt i mit liv.

Mie / Medlem #1
Klubud
750,-/år
Spar 30-60% på vores ture
Kom gratis med på månedens tur
Nye oplevelser i naturen året rundt
Bliv en del af et eventyrlystent fællesskab
Vi refunderer dit medlemsskab kvit og frit efter første tur, hvis det ikke er for dig