Om KlubUd

Vi har en ambition om at gøre dig rig på oplevelser i naturen.

Det vil vi gøre ved at skabe Danmarks vildeste oplevelsesklub.
Vi laver ture i naturen med fokus på at give dig nogle gode oplevelser, i fællesskab med andre herlige mennesker.

Vi har base i Østjylland, men kommer også rundt til andre dejlige steder i Danmark.

Naturoplevelser

Vi laver guidede oplevelser i naturen hele året rundt, fordi vi er vilde med at være i naturen. Derudover er det sundt for sjælen at opholde sig udendørs, og så sker de bedste eventyr som regel i naturen.

Oplevelser og eventyr

Vi synes at livet skal fyldes med oplevelser og eventyr – det er det der gør livet spændende. I vores optik er det langt bedre at samle på historier, end at samle på ting.
Vi skaber mulighederne for at du kan komme ud på eventyr og få dig en masse nye oplevelser.

Et eventyrlystent fællesskab

Vi dyrker fællesskabet i KlubUd. Vi synes at de bedste oplevelser sker sammen med andre spændende mennesker. Derfor dyrker vi fællesskabet, og skaber et sted, hvor du kan møde dine nye eventyrlystne venner.

FAQ omkring KlubUd

Ja. Du kan købe en tur uden at være medlem. Har du lyst til mere kan du blive medlem og få rabat på turene. Vi har ingen binding på vores medlemskab, så du kan nemt melde dig ind, prøve det af, og hvis det så ikke er noget for dig, kan du lige så let melde dig ud igen.
Vi er en oplevelsesklub for voksne. De fleste af vores medlemmer er i alderen 25-40 år, men vi har også både yngre og ældre. Medlemmer af KlubUd er karakteriseret ved at være eventyrlystne og herlige.
Vi laver ture året rundt tilpasset sæsonen. Vi har typisk 2-3 ture om ugen, og de varierer mellem korte dagsture og længere ture med overnatning.
Der kan være forskellige grunde til at en tur kun er for medlemmer. På nogle ture er det en forudsætning at man har været med på andre ture. Det kan også være at det er en tur med et særligt socialt fokus. Ved at skulle være medlem for at deltage, sikrer vi at dem der kommer med har en særlig interesse for fællesskabet, naturen og udelivet.
Vi er en oplevelsesklub for voksne, så som udgangspunkt er svaret nej. I fremtiden har vi dog en plan om at åbne op for børneture, hvor du kan tage dine børn med, og dele naturoplevelserne med dem.
Som medlem er der adskillige fordele. Du får alle oplevelser til medlemspris som er 30-60% rabat. Er du med på mere end 4 ture om året, kan det som regel svare sig at blive medlem. Desuden bliver man en del af et unikt fællesskab og lærer de andre medlemmer godt at kende, når man er med på flere ture. Som medlem kan man både komme med på de almindelige ture og "kun for medlem" turene. Du kan blive medlem her.
Ja. Oplevelser er en fantastik gave, og en god måde at skabe gode minder med dem man holder af. Hvis du vil give en oplevelse i gave, kan du enten købe et gavekort eller en specifik oplevelse.

KlubUd skaber mulighed for, at man få en masse outdoor oplevelser, som man aldrig selv ville have kastet sig ud i. Jeg har altid været af den overbevisning, at hvis jeg skulle opleve fantastisk natur, så skulle jeg rejse langt væk, men KlubUd beviser det stik modsatte – at Danmark har uanede og uendelige muligheder for at udfordre sig selv og få en masse nye oplevelser i luftet, på vandet, til fods og/eller til hest. Hans Henrik, manden bag er KlubUd, er entusiatisk, imødekommende og professionel. Han er fuld af idéer til vilde aktiviteter samtidig med, at han er lydhør overfor alle forslag til mulige fremtidige eventyr – og så får han det til at ske!

Mette / Medlem #44

Jeg har været medlem af KlubUd fra starten af og er det stadig. Jeg synes det er rigtig rart at få mulighed for at lave en masse outdoor-aktiviteter, som jeg ellers ikke ville have forsøgt mig med – klart pengene værd!

Frederik / Medlem #14

For mig var mødet med KlubUd et “hvad udad tabes, skal indad vindes”-møde. Corona-pandemien var i 2020 en realitet, og en kold september-morgen havde jeg sagt ja til at gå en marathon i Thy. Siden hen er det blevet til andre helt fantastiske oplevelser i naturen som mountainbike-ture i Marselisborg-skovene, vandre- og rideture i Mols Bjerge og sidste skud på stammen var en tur til Hadsten på “lerdue-jagt”. Men en ting er at have nogle virkeligt gode arrangementer på programmet. Noget helt andet er det sammenhold og sociale engagement, der er skabt iblandt os i KludUd. Det er efterhånden blevet et fællesskab, jeg værdsætter højt i mit liv.

Mie / Medlem #1
Klubud
750,-/år
Spar 30-60% på vores ture
Kom gratis med på månedens tur
Nye oplevelser i naturen året rundt
Bliv en del af et eventyrlystent fællesskab
Vi refunderer dit medlemsskab kvit og frit efter første tur, hvis det ikke er for dig