Om KlubUd

KlubUd er startet for at give voksne muligheden for at fylde deres liv med oplevelser og eventyr i naturen. 
Som medlem kan du få en masse ture i kalenderen, så du har noget at glæde dig til året rundt. 

Vi har gjort det nemt for dig, så du slipper for alt det kedelige med planlægning og indkøb af utrolig dyrt grej. 

Det meste foregår i de herlige naturområder i Østjylland, men vi er snart på vej ud i hele Danmark.

Teamet bag

Vi er vilde med være i naturen, prøve nye ting og være aktive. For os er det en livsstil, og vi vil langt hellere sove under åben himmel end på et fancy hotelværelse. 

Vi samler på minder og røverhistorier, og dem har vi allerede mange af. 

Teamet er sammensat af dygtige instruktører, der har uddannelse og erfaring med at skabe de bedste naturoplevelser. 

Vi sætter sikkerheden højt og skaber plads til alle, så du trygt kan komme med. 

Hans Henrik

Hans Henrik steg som 18 årig ombord på Skoleskibet Danmark, og har lige siden været vild med at komme på eventyr til lands og vands. 

I 3 år arbejdede han i Canadas vildmark som guide. Det var herude på en hesteryg at han mærkede hvordan livet i bund og grund skal leves. 

For HH handler det om at opsøge de øjeblikke i naturen man aldrig glemmer. 

Efter eventyrerne har han taget en uddannelse som løjtnant i hæren, og den er meget praktisk når han har i sinde at skabe Danmarks bedste oplevelsesklub. 

Søren

Søren er vild med at være aktiv udendørs og at tage på små og store eventyr. Senest har han brugt sin efterårsferie på at ro rundt om Fyn i kajak. Tidligere har han bl.a. arbejdet som kajakinstruktør i Grønland og sejlet på Stillehavet.

Han er uddannet friluftsvejleder og elsker at afholde friluftsaktiviteter hele året. Søren holder meget af at indsamle spiselige delikatesser i naturen og tilberede maden over bål. 

Han kommer til at lave aktiviteter som sanketure ved kysten, vandreture, vinterbadning og kajakkurser.”

Jens

Jens har altid været vild med eventyr og startede tidligt ud i folkeskolen med at tage på rundrejse i Tunesien, sammen med en god kammerat, hvor de blandt andet sov under stjernerne ude i Sahara sammen med nomader. 

Han har uddannelser indenfor forsvaret og har studeret idræt på Aarhus universitet, hvor han har haft en masse friluftsliv både teoretisk og praktisk. Han vil lave aktiviteter med vandreture, vinter-badning og finsk sauna, Nak og Æd inspirerede ture, samt orientering og kortlære.  

Funfact: Han har engang fanget en fisk i mine badebukser.

Astrid 

Straks efter hun var blevet student pakkede hun rygsækken og tog på solotur til Asien, og har siden elsket at være på eventyr. Hun har arbejdet i Nordnorge som guide på nordlysture, med hundeslæde og ski og har fået smag for friluftslivet. 

Siden er det blevet til et cykeleventyr i Kirgisistan og senest har hun taget en friluftsvejlederuddannelse. 

Nu er hun klar til at give medlemmer af KlubUd én på opleveren, hvor hun som træklatrerinstruktør inviterer jer op i trækronerne. 

Funfact: Hun bor i en Yurt (mongolsk nomade telt) og har haft selveste Søren Ryge med kamerafolk på besøg.