Teamet bag

Vi er vilde med være i naturen, prøve nye ting og være aktive. For os er det en livsstil, og vi vil langt hellere sove under åben himmel end på et fancy hotelværelse. 

Vi samler på minder og røverhistorier, og dem har vi allerede mange af. 

Teamet er sammensat af dygtige instruktører, der har uddannelse og erfaring med at skabe de bedste naturoplevelser. 

Vi sætter sikkerheden højt og skaber plads til alle, så du trygt kan komme med. 

Hans Henrik

Hans Henrik steg som 18 årig ombord på Skoleskibet Danmark, og har lige siden været vild med at komme på eventyr til lands og vands. 

I 3 år arbejdede han i Canadas vildmark som guide. Det var herude på en hesteryg at han mærkede hvordan livet i bund og grund skal leves. 

For HH handler det om at opsøge de øjeblikke i naturen man aldrig glemmer. 

Efter eventyrerne har han taget en uddannelse som løjtnant i hæren, og den er meget praktisk når han har i sinde at skabe Danmarks bedste oplevelsesklub. 

Funfact: Længste periode uden internet og netdækning har været 5 måneder. 

Johannes

Som dreng i Nordjylland havde Johannes ufattelig meget krudt i røven. Den krudt blev brugt i naturen på at lave bål og bygge huler, og lige siden har han brugt rigtig meget tid i naturen. Han har arbejdet som gletsjerguide i Grønland, og har været på utallige ture i Norge og til en masse afkroge i Danmark.

Hans største eventyr var da han blev væk i Amazonas junglen (det vil han dog ikke anbefale andre at prøve) 
Johannes er uddannet friluftsvejleder fra Norge og er instruktør i kajak, træklatring og SUP. Han er vild med naturen og at formidle den, og er altid klar med en kæk bemærkning.
Er du med i KlubUd vil du møde Johannes på sanketure, kajakture, til klatring, ildmad, og en masse andet. 

Funfact: Johannes første halvmarathon var en orienteringsfejl 🙂 

Søren

Søren er vild med at være aktiv udendørs og at tage på små og store eventyr. Senest har han brugt sin efterårsferie på at ro rundt om Fyn i kajak. Tidligere har han bl.a. arbejdet som kajakinstruktør i Grønland og sejlet på Stillehavet.

Han er uddannet friluftsvejleder og elsker at afholde friluftsaktiviteter hele året. Søren holder meget af at indsamle spiselige delikatesser i naturen og tilberede maden over bål. 

Han kommer til at lave aktiviteter som sanketure ved kysten, vandreture,  og kajakkurser.

Jens

Jens har altid været vild med eventyr og startede tidligt ud i folkeskolen med at tage på rundrejse i Tunesien, sammen med en god kammerat, hvor de blandt andet sov under stjernerne ude i Sahara sammen med nomader. 

Han har uddannelser indenfor forsvaret og har studeret idræt på Aarhus universitet, hvor han har haft en masse friluftsliv både teoretisk og praktisk. Han vil lave aktiviteter med vandreture, vinter-badning og finsk sauna, Nak og Æd inspirerede ture, samt orientering og kortlære.  

Funfact: Han har engang fanget en fisk i sine badebukser.

Astrid 

Straks efter hun var blevet student pakkede hun rygsækken og tog på solotur til Asien, og har siden elsket at være på eventyr. Hun har arbejdet i Nordnorge som guide på nordlysture, med hundeslæde og ski og har fået smag for friluftslivet. 

Siden er det blevet til et cykeleventyr i Kirgisistan og senest har hun taget en friluftsvejlederuddannelse. 

Nu er hun klar til at give dig én på opleveren, hvor hun som træklatrerinstruktør inviterer jer op i trækronerne. 

Funfact: Hun bor i en Yurt (mongolsk nomade telt) og har haft selveste Søren Ryge med kamerafolk på besøg.

Rune

Rune er opvokset som landkrabbe på det fine Fyn, men fik plads på skoleskibet Georg Stage som ung eventyrlysten mand, og har siden været bidt af at komme på tur. 

Efter en masse sejlads tog han til Bø i Norge, hvor han har taget en bachelor i Friluftsliv, Natur- og Kulturvejledning. Det er en af de mest omfattende friluftsuddannelser man kan tage. Her har han bl.a. prøvet kanoture på elvene, kajak og traditionsbådeture i skærgården, gletsjervandring og mountaineering i Jotunheimen, krydsning af Hardangervidda med pulk og meget mere. 

Han glæder sig til at give dig muligheden, for at opleve eventyret der venter i naturen. 

Funfact: Han har brugt over en time på at lave hul i isen til isfiskeri, men måtte opgive, da der kun var 5 cm vand under isen.

Camilla 

Camilla er vild med at kaste sig ud i eventyr i naturen. Siden hun tog sin friluftsvejlederuddannelse, har hun cyklet MTB og roet kano i Canada, arbejdet som vinterguide i Grønland i Ilulissats betagende og barske natur og nu er hun timelærer i friluftsliv på Uldum højskole.

I marts 2021 tog hun på et kajakeventyr, hvor hun sammen med to af sine rigtig gode venner roede på tværs af Danmark i havkajak fra Vejle Fjord til København, med alle fornødenheder ombord og et kryds over Storebælt.

Du vil kunne komme med Camilla på tur på MTB, SUP, havkajak, kano og måske et vintereventyr i Norges fjelde. Hun er fuld af energi og altid et stort smil.  

Fun fact: Hun har sovet i bunden af en kano midt på Furesø, med en sten som anker, sammen med sin veninde. 

Emma

Emma er klar til at tage dig med på sanketur i den danske natur, og gøre dig klogere på alt det fede der findes i naturen. 
Emma studerer biologi på Aarhus Universitet. I baggagen har hun ture til New Zealand og Sydøstasien og stor interesse for naturen. På ture med Emma kan du regne med at hun er frisk på en sludder omkring de smukke omgivelser, der er at finde ude i verden og Danmark. Desuden kan man opleve forskellige nørde-facts, hvor hun dykker ned i finurligheder i og omkring naturen vi befinder os i, som forhåbentligt kan vise dens forskelligartede flora og fauna fra en ny side. 

Funfact: Emma har engang sejlet 31 km i kajak ved en fejl, hvor hun skulle have sejlet 11 km i NZ. 

Skal du med på holdet? 

Vores fornemmeste opgave er at fylde vores medlemmers liv med oplevelser og eventyr i naturen. Er du uddannet friluftsvejleder, eller har du andre kompentencer der bringes i spil og brænder du for oplevelser i naturen. Så send endelig en ansøgning med CV til Hans Henrik på hh@klubud.dk