Teamet bag

Vi er vilde med at være i naturen, prøve nye ting og være aktive. For os er det en livsstil, og vi vil langt hellere sove under åben himmel end på et fancy hotelværelse. 

Vi samler på minder og røverhistorier, og dem har vi allerede mange af. 

Teamet er sammensat af dygtige instruktører, der har uddannelse og erfaring med at skabe de bedste naturoplevelser. 

Vi sætter sikkerheden højt og skaber plads til alle, så du trygt kan komme med. 

Hans Henrik

Hans Henrik steg som 18 årig ombord på Skoleskibet Danmark, og har lige siden været vild med at komme på eventyr til lands og vands. 

I 3 år arbejdede han i Canadas vildmark som guide. Det var herude på en hesteryg at han mærkede hvordan livet i bund og grund skal leves. 

For HH handler det om at opsøge de øjeblikke i naturen man aldrig glemmer. 

Efter eventyrerne har han taget en uddannelse som løjtnant i hæren, og den er meget praktisk, når han har i sinde at skabe Danmarks bedste oplevelsesklub. 

Funfact: HH’s længste periode uden internet og netdækning har været 5 måneder. 

Johannes

Som dreng i Nordjylland havde Johannes ufattelig meget krudt i røven. Den krudt blev brugt i naturen på at lave bål og bygge huler, og lige siden har han brugt rigtig meget tid i naturen. Han har arbejdet som gletsjerguide i Grønland, har været på utallige ture i Norge og til en masse afkroge i Danmark.

Hans største eventyr var da han blev væk i Amazonjunglen (det vil han dog ikke anbefale andre at prøve).
Johannes er uddannet friluftsvejleder fra Norge og er instruktør i kajak, træklatring og SUP. Han er vild med naturen og at formidle den, og er altid klar med en kæk bemærkning.
Er du med i KlubUd vil du møde Johannes på sanketure, kajakture, til klatring, ildmad, og en masse andet. 

Funfact: Johannes’ første halvmaraton var en orienteringsfejl 🙂 

Søren

Søren er vild med at være aktiv udendørs og at tage på små og store eventyr. Senest har han brugt sin efterårsferie på at ro rundt om Fyn i kajak. Tidligere har han bl.a. arbejdet som kajakinstruktør i Grønland og sejlet på Stillehavet.

Han er uddannet friluftsvejleder og elsker at afholde friluftsaktiviteter hele året. Søren holder meget af at indsamle spiselige delikatesser i naturen og tilberede maden over bål. 

Han kommer til at lave aktiviteter som sanketure ved kysten, vandreture og kajakkurser.

Jens

Jens har altid været vild med eventyr og startede tidligt ud i folkeskolen med at tage på rundrejse i Tunesien sammen med en god kammerat, hvor de blandt andet sov under stjernerne ude i Sahara sammen med nomader. 

Han har uddannelser indenfor forsvaret og har studeret idræt på Aarhus Universitet, hvor han har haft en masse friluftsliv både teoretisk og praktisk. Han vil lave aktiviteter med vandreture, vinter-badning og finsk sauna, Nak og Æd inspirerede ture, samt orientering og kortlære.  

Funfact: Jens har engang fanget en fisk i sine badebukser.

Astrid 

Straks efter hun var blevet student pakkede hun rygsækken og tog på solotur til Asien, og har siden elsket at være på eventyr. Hun har arbejdet i Nordnorge som guide på nordlysture, med hundeslæde og ski og har fået smag for friluftslivet. 

Siden er det blevet til et cykeleventyr i Kirgisistan og senest har hun taget en friluftsvejlederuddannelse. 

Nu er hun klar til at give dig én på opleveren, hvor hun som træklatrerinstruktør inviterer jer op i trækronerne. 

Funfact: Astrid bor i en Yurt (mongolsk nomade telt) og har haft selveste Søren Ryge med kamerafolk på besøg.

Rune

Rune er opvokset som landkrabbe på det fine Fyn, men fik plads på skoleskibet Georg Stage som ung eventyrlysten mand, og har siden været bidt af at komme på tur. 

Efter en masse sejlads tog han til Bø i Norge, hvor han har taget en bachelor i Friluftsliv, Natur- og Kulturvejledning. Det er en af de mest omfattende friluftsuddannelser man kan tage. Her har han bl.a. prøvet kanoture på elvene, kajak og traditionsbådeture i skærgården, gletsjervandring og mountaineering i Jotunheimen, krydsning af Hardangervidda med pulk og meget mere. 

Han glæder sig til at give dig muligheden, for at opleve eventyret der venter i naturen. 

Funfact: Rune har brugt over en time på at lave hul i isen til isfiskeri, men måtte opgive, da der kun var 5 cm vand under isen.

Trine  

Trine elsker eventyr og at prøve nye grænser af. Hun har vandret i Norge, Sverige, på Færørerne og så har hun under sit ophold på Kalø Højskole overlevet fem dage alene i skoven.

Hun har arrangeret utallige af vandreture med overnatning året rundt de seneste fire år, derudover er hun uddannet skiguide hos Service og Co. For Trine giver det god energi at inspirere andre til at prøve kræfter med naturen og alle dens udfoldelsesmuligheder. Om det er vandring, vinterbadning, bålaftener med madlavning eller at starte et simpelt bål, så er det Trines passion.

Funfact:
Under et natevent har Trine, for at vinde en konkurrence, gemt sig på en mark. Først bagefter opdagede hun, at der lige var blevet spredt gylle ud på marken. 

Solvej

For Solvej har vandsport, særligt kajak og svømning, altid har været en central del af livet. Passionen har siden forgrenet sig, og blandt andet ført til 10 år som kystlivredder på de danske strande og et verdensmesterskab i fridykning.

Siden gymnasietiden har hun taget på eventyr og vandreture rundt omkring i verden, men hendes største kærlighed er til Norges fjelde! Med et års højskoleophold i Elverum og et årsstudie i friluftsliv fra universitetet i Bø, har hun et stort kendskab til de norske friluftstraditioner, og vil elske at tage jer med ud og opleve disse på både vandre- og skiture.

Hun er desuden uddannet i kognitionsvidenskab og psykologi, hvilket hun i samspil med sin yogauddannelse, bruger til at skabe sanselige oplevelser i naturen for jer.

Hendes nyeste interesse er klatring, som hun også er instruktør i. Så forhåbentlig skal vi også ud at mærke på nogen klipper med hende snart!

Fun fact: Hun har i et halvt år gået på toilet under en presenning i haven, både i regn, slud og sne

Gustav

Gustav varetager diverse administrative opgaver i KludUd, så bogføringen, hjemmesiden, kalenderen mv. spiller og vi sammen kan komme på flere eventyr.

Dog skal man ikke lade sig snyde af den her kontormus. Gustav er en kæmpe fællesskabs- og outdoorsentusiast, som er opvokset i en familie hvor naturen og naturoplevelser sammen altid har været i højsædet.

Hans eventyrlyst har bl.a. taget ham på en skisæson i Østrig, to måneders backpacking ned gennem Europa på Interrail, sejlads i de danske farvande med vennerne og vandreture til Norge.

Gustav mener, at naturen opleves bedst i fællesskab med andre, og han synes det er en fed måde både at møde nye mennesker på, men også styrke nuværende venskaber.

Fun fact: Gustav har, så vidt han selv kan huske, aldrig fået et flåtbid

 

Skal du med på holdet? 

Vores fornemmeste opgave er at fylde vores medlemmers liv med oplevelser og eventyr i naturen. Er du uddannet friluftsvejleder, eller har du andre kompentencer der bringes i spil og brænder du for oplevelser i naturen. Så send endelig en ansøgning med CV til Hans Henrik på hh@klubud.dk