Firmaevents 

Skab gode oplevelser med jeres medarbejdere i naturen, hvad enten det er teambuilding eller en hyggelig personaletur. 

I KlubUd har vi erfaring med at skabe gode minder i naturen, både for privatpersoner og virksomheder. Stort set alle aktiviteter vi udbyder under oplevelser, kan også laves som et privat event. Vi vil dog altid forsøge at tilpasse oplevelsen så den passer bedst til lige netop jeres behov.

Du er mere end velkommen til at kontakte os om et tilbud på et event der passer til lige præcis jer. Vi tilbyder alt fra enkle aktiviteter til heldags- eller weekend-arrangementer med mad og overnatning. Vi kan også hjælpe med udlejning af udstyr eller instruktørkapaciteter.

Jeres firmaevent kan afholdes ved jer eller vi kan finde et egnet sted ude i naturen. 

Kontakt os for at finde den helt rigtige oplevelse for jer: 

Tlf: 29926210 
Mail: hh@klubud.dk

Personaleoplevelser

Herunder ser du et udsnit af de oplevelser vi tilbyder med prisestimater. Vi kan også skræddersy en løsning til jer.

Bålmad 

Kom med ud i naturen og lav mad over åben ild. Her kommer I ned og gear, og skaber sammen et festmåltid over bålet med kyndig vejledning fra os. 

6-40 deltagere 

4 timer

Fra 350,- pr person 

Bueskydning 

Få en sjov oplevelse med at skyde med bue og pil. Vi stiller baner op, underviser jer og afholder konkurrencer så I kan få kåret firmaets Robin Hood

5-100 deltagere

1-4 timer 

Fra 250,- pr person

Kajak / SUP

Kom med en tur på vandet og få en herlig naturoplevelse. I kan både komme på tur i kajak eller op på et SUP-board. Turen kan indeholde frokost/kaffe ved strandbredden. 

5-20 deltagere

2-4 timer 

Fra 450,- pr person

Ledelse og udvikling

Vil I udvikles som team eller ledere, tilbyder vi skræddersyet teambuilding. Vi udfordrer jer som team, og giver struktureret feedback på alle aktiviteter. Vores instruktører har arbejdet med uddannelse og ledelse i forsvaret, og igennem de samme undervisningsteknikker som brugt på officersuddannelserne, kommer man hurtigt meget langt, på kort tid. 

4-10 deltagere

8-24 timer 

Fra 1500,- pr person