Det hele startede med et eventyr

Som en ung knægt på 18 år kastede jeg mig ud i mit første eventyr. Jeg påmønstrede skoleskibet Danmark. Ombord fik jeg tændt en gnist inden i mig. Jeg var vild med at opleve ombord på skibet, hvor man både lærte undervejs, fik et stærkt kammeratskab, og prøvede kræfter med stormvejr og sit eget mod. Vi sejlede i 3,5 måned, og fra den tur var jeg solgt! Jeg kunne ikke hurtigt nok komme afsted på flere eventyr.

En meget lang historie meget kort

Nu skulle jeg afsted på nye eventyr, og jeg havde kun akkurat fået studenterhuen på hovedet, før jeg landede i Canadas vildmark. Forinden havde jeg selv fået kontakt til et firma der laver vildmarksture, og jeg havde fået arbejde hos dem for kost og logi. Det var helt øde. Der var 500 km til den nærmeste by. Vores transportmiddel var heste, og vores kunder kom flyvende ind med vandflyvere. Det var den vildeste oplevelse for en ung mand, og jeg elskede det! Det var den smukkeste arbejdsplads, og man fik de vildeste naturoplevelser, hver dag. Jeg endte med at arbejde i Canada i 3 sæsoner, og det har givet mig en kæmpe erfaring.

Hvorfor fylde livet med oplevelser?

Det er en kæmpe kliché, men når man sidder oppe på et bjerg, fuldstændig afskåret fra omverden, kan man mærke, hvad der er vigtigt her i livet. I Canada følte jeg mig rig. Ikke på materielle ting, for jeg ejede stort set intet. Jeg følte mig rig på oplevelser. Det der gjorde mig glad, var at være ude i naturen, være til stede i nuet, og opleve med de mennesker, der var omkring mig. Her opdagede jeg, at jeg vil fylde mit liv med eventyr og røverhistorier.

Løjtnant i hæren

Efter Canada vidste jeg godt, at jeg ville lave oplevelser i naturen. Jeg var dog stadig bare en ung knøs på 22 år, og ville gerne have endnu mere erfaring, inden jeg startede op. Derfor tog jeg en uddannelse som løjtnant i hæren, hvor jeg blev delingsfører for værnepligtige. Der lærte jeg rigtig meget om at lede mennesker, og blev rigtig godt til at have mange bolde i luften, også under pres.

 

Ud som selvstændig og problemerne opstår

Nu skulle det være. Jeg ville lave oplevelser i naturen. Jeg fik mit CVR og lavede stolt de første ture med bål og overnatning i shelter. Det var fantastisk endeligt at give andre et indblik i den verden jeg elskede. Der var dog nogle store udfordringer ved at være en lille enkeltstående friluftsmand.

  • Jeg kunne kun udbyde oplevelser indenfor mine egne kompetencer
  • Det var dyrt at komme med som kunde, da jeg blev nød til at tjene på hver enkelt tur.
  • Der var ingen fordele for kunderne i at opleve rigtig meget, fremfor kun lidt.

Løsningen

En dag da jeg stod og vaskede op i hånden kom alle løsningerne væltende ind på en gang!

Jeg vil lave KlubUd – en oplevelsesklub for medlemmer!
Med en medlemsklub kan jeg skabe et helt univers, for de der elsker natur oplevelser.

Der er fordele både for mig og medlemmerne:

  • Et hold af dygtige instruktører, kan udbyde et væld af forskellige oplevelser
  • Medlemmer kan få oplevelser til kostpris, da jeg ikke behøves at tjene på hver enkelt tur.
  • Vi kan opbygge et fællesskab, for folk der elsker naturoplevelser

Vi startede KlubUd 1. oktober 2020, og vi har haft massiv tilvækst af medlemmer hver måned.

 

Fremtiden

Nu er vi i gang, og der er så mange gode stunder i naturen der venter os.
Vi har en platform at bygge på og det bliver vi ved med. Jeg knokler hver dag for, at du som medlem får fyldt dit liv med oplevelser og eventyr i naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *